Wie zijn we

Een bescheiden takelwagen en een nabije toegang tot de net geopende autosnelweg, E5 (later E40). Meer had Leo Steps niet nodig om in 1958 Depannage Steps op te richten en gestrande automobilisten uit de nood te helpen.

Het was de tweede generatie, zoon Emiel Steps en zijn vrouw Cécile, die besloot om te investeren in een zware berger voor het takelen van vrachtwagens en bussen. Deze nichemarkt vormt tot op heden één van de kernactiviteiten van het takelbedrijf.

Vandaag is Depannage Steps een modern en dynamisch familiebedrijf met een 30-tal medewerkers, 5 beveiligde opslagplaatsen en een uitgebreid wagenpark. Onder leiding van Steven Steps, telg van de derde generatie, worden jaarlijks meer dan 18.000 missies uitgevoerd in binnen- en buitenland.
Sinds
1958

Interventies

Enkele afbeeldingen van onze interventies...


Onze partners

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

klanten reviews

Google reviews

⭐⭐⭐⭐⭐
Vriendelijke technieker Aziz, komt afspraken na. Vlot geholpen.
Dmitrii Kandlin 07/02/2024 — een week geleden
⭐⭐⭐⭐⭐
Hier toevallig geraakt door pech langs autostrade op een feestdag. Auto had het begeven. Heel vriendelijk onthaald door zoon en vrouwelijke collega. Eenmaal toegekomen bij takeldienst zelf, heeft ook de zaakvoerder mee zitten denken om ons zo vlot mogelijk en zo budgetvriendelijk terug op de baan te krijgen, om onze reis tot thuis te kunnen afmaken. Paar uur later zijn we veilig thuis geraakt dankzij hun inzet.
Gaelle Van Keirsbilck 15/08/2023 — 6 maanden geleden
⭐⭐⭐⭐⭐
Ik had deze zaterdagavond bijstand nodig. Ik wil Kylian & Jasper feliciteren met hun professionaliteit, efficiëntie en vriendelijkheid.
Le Dide 06/02/2024 — een week geleden
⭐⭐⭐⭐⭐
Pech onderweg, Maar niet bij Steps. Deze waren zeer snel ter plaatse en boden de nodige hulp waar nodig. Waar veiligheid op de eerste plaats komt voor hunzelf en slachtoffer, neem ze ook de tijd om een babbeltje te slaan om zo de persoon in kwestie tot rust te laten komen en de eerste schok te verwerken. Kortom: Anouk en Emil staan garant voor TOP SERVICE en TOPKWALITEIT.
tom van langenhove 18/09/2023 — 5 maanden geleden

Bij aankomst in Zellik mogen vernemen dat mijn wagen niet daar, maar in Beersel stond aangezien ze mijn online afspraak te laat hadden gezien. Na een uur onderweg te zijn, mag ik dus nog een uur op eigen houtje naar Beersel gaan...
Josse De Meulenaer 26/12/2023 — een maand geleden