Wie zijn we

Een bescheiden takelwagen en een nabije toegang tot de net geopende autosnelweg, E5 (later E40). Meer had Leo Steps niet nodig om in 1958 Depannage Steps op te richten en gestrande automobilisten uit de nood te helpen.

Het was de tweede generatie, zoon Emiel Steps en zijn vrouw Cécile, die besloot om te investeren in een zware berger voor het takelen van vrachtwagens en bussen. Deze nichemarkt vormt tot op heden één van de kernactiviteiten van het takelbedrijf.

Vandaag is Depannage Steps een modern en dynamisch familiebedrijf met een 30-tal medewerkers, 5 beveiligde opslagplaatsen en een uitgebreid wagenpark. Onder leiding van Steven Steps, telg van de derde generatie, worden jaarlijks meer dan 18.000 missies uitgevoerd in binnen- en buitenland.
Sinds
1958

Interventies

Enkele afbeeldingen van onze interventies...


Onze partners

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

klanten reviews

Google reviews

⭐⭐⭐⭐⭐
De takeldienst van Steps heeft ons bijzonder goed geholpen op 30 april met een lekke band. Was een heel vriendelijke man.
Hilde De Boeck 02/05/2024 — 2 weken geleden
⭐⭐⭐⭐⭐
Bij deze wil ik grote dank betuigen voor alle hulp die ik gekregen heb van meneer Aziz of Asiz, deze man heeft mij enorm zorgzaam en snel geholpen toen in panne ben gevallen met mijn voertuig, dit op een zeer drukke en gevaarlijke weg. Top persoon die zijn werk met alle plezier verricht en vooral veiligheid en bezorgdheid voor zijn klant hoog stelt. Dikke merci (ps: ik reed met een Mercedes klasse C).
Islam G 16/03/2024 — 2 maanden geleden
⭐⭐⭐⭐⭐
De takeling , door Steps, van onze auto ging super vlot. Goede communicatie, niet lang moeten wachten, professioneel. De chauffeur was heel rustig en vriendelijk. Bravo voor de correcte service. Lieve
Lieve Houthuys 22/02/2024 — 2 maanden geleden
⭐⭐⭐⭐⭐
De vriendelijke medewerker Kylian kon goed inschatten dat bij takelen de auto in de betongracht zou schuiven met alle gevolge van dien…dus heeft Andreij de auto professioneel getild met een kraan zonder enige schade en snel. Dikke pluim om mij zo snel te helpen en nogmaals bedankt aan de beide jongens !
Luc Claessens 14/03/2024 — 2 maanden geleden
⭐⭐⭐⭐⭐
De takeldienst bood een snelle en betrouwbare service toen ik gestrand was. Het personeel was vriendelijk en ik wil gerust zijn naam ook bij zetten AZIZ is zijn naam!!!!! Wij hebben samen nog een afspraak gemaakt en daarna mijn auto werd zorgvuldig afgeleverd bij de garage
alosh aliyev 07/02/2024 — 3 maanden geleden